已经连续多日努力运动🏋🏻系时候要奖励吓自己增加protein🥚今日铜锣湾收工超级无敌肚饿🤤见到牛気有泰式火锅放题食🥩即刻约个肥同事仔🐡一齐去补充蛋白质🍳自助专区🌽粟米🌽南瓜🎃羽衣甘蓝🥬超级新鲜选择超多仲要系本地出品🇭🇰调味区🫙应该有嘅都全部齐全🧂最正有日本蛋🥚打边炉加只蛋令食物冇咁热可以即刻入口👄咁就可以加快回本速度🤣SRF美国极黑牛🥩系日本和牛同美国顶级安格斯黑牛繁殖出产🐄🐂所以有日本和牛嘅油花🧈又有安格斯嘅牛味😋SRF 谷饲时间仲要比普通牛长多20个月😮所以每一片都要㗳真D🫢澳洲谷饲黑安格斯牛🐮脂肪会多少少 🤏🏻 我个人觉得牛味再浓一D😋其实两只都钟意❤️但系当我已经食到八成饱嘅时候🆙我只有最后一碟食得落嘅quota🔁我会选择佢🥩精选牛小排🐂平时一般打边炉都会叫牛小排🥩雪花均匀有咬口👍🏻比以上两款厚切D D🤲🏻海鲜拼盘刺身🦐有青口、带子、花胶、大虾🦞仲要系任叫任食😭食到我好感动泰式生虾🦞泰国祭🇹🇭有点少得泰式生虾🦐爽脆鲜甜😍我同肥同事每人四只打开一下味蕾😂麻吉烧🧆最后黎返粒芝麻汤圆🍡放入泰式船面汤底🌱外面辛辣🌶️里面甜蜜💕低糖牛奶雪糕🍦临走点都要整返杯雪糕🍧润喉

自助专区🌽

特选牛小排

精选牛小排🐂

海鲜拼盘

海鲜拼盘刺身🦐
有青口、带子、花胶、大虾🦞仲要系任叫任食😭食到我好感动

泰式生虾

泰式生虾🦞