2022-10-09 14 浏览
黎到Happy Friday 放工同同事系尖沙咀揾个地方chill下,见到呢个bar都打卡able,又有泰式fusion就试试佢😆萤光鱿鱼冲渍🦑系冷盘前菜,系比较特别,出面真系冇食过或者我冇留意到😆萤光鱿鱼系比较咸 一定要连埋沙律菜一齐食,咁就啱啱好啦✌🏻香烤鱿鱼串🦑有四串迷你香烤鱿鱼,配左碟特辣豉油,辣到味雷都舞动,其实就咁食都好够味,厨师烧既时候应该都调好晒味~偏咸炸虾饼🦐反而炸虾饼就好大件👍🏼切开一条条非常细心🫶🏼配埋泰式辣酱一齐食简直系夹到天衣无缝~每次食泰国菜都嗌嘅炸虾饼😉串烧🍢分别有鸡牛猪,目测份量比出边少一半,但胜在过沙嗲汁好好味😋泰式烤全鱼🐠全晚嘅戏肉就系呢条泰式烤全鱼,上菜嘅时候职员会好贴心咁帮你起鱼皮,起完皮之后就可以慢慢享用😋肉质好幼嫩好鲜甜💯而且已经腌好左,有好多既泰式香茅味~食埋鱼真系岩岩好饱晒!Garden Bar & Restaurant (尖沙咀)尖沙咀柯士甸路7-9号焕利商业中心地下A号舖

萤光鱿鱼冲渍🦑

香烤鱿鱼串🦑

炸虾饼🦐

串烧🍢
分别有鸡牛猪,目测份量比出边少一半,但胜在过沙嗲汁好好味😋

泰式烤全鱼🐠

Garden Bar & Restaurant (尖沙咀)
尖沙咀柯士甸路7-9号焕利商业中心地下A号舖