2010-05-17
个人大左冇咁食得辣添~~不过今次唔止我一个食唔掂, 好似我d partner, 系咁饮水, 呢间泰国野果然劲!!!!间店系好朋友上openrice揾, 反正又未食过, 感觉上几有泰国风味㖞, 好似露天茶座先前book左位, 我地坐最近门口果张, 3个人, 好快点了一堆菜. 款式都几多~朋友话要留肚食烤鸡㖞!是日晚餐:- 鱿鱼沙律>> 一上场就辣到呕, 冇晒味觉~~唔太欣赏. 烧鸡肾>> 规定三串以上, 好香口, 唔错唔错! 炸大肠>> 臭得好严重, 唔似平时食开既炸大肠, 唔太0岩胃口. 炒椰菜苗>> 好硬.....有点后悔叫了. 猪颈肉炒饭>> 好干身, 猪颈肉唔多觉, 下次会就咁叫猪颈肉食! 半只泰式烧鸡>> 冇得顶!好滑, 又唔干身. 个平少少脆, 下次会成只上~~ 椰青x2>> 泰国人开的茶馆, 椰青特别好饮架店内以泰国人居多, 有时候我地叫野食要等泰国客果批搅掂晒先轮到我地.但大致上都nice~
是日晚餐:-
鱿鱼沙律>> 一上场就辣到呕, 冇晒味觉~~唔太欣赏.
烧鸡肾>> 规定三串以上, 好香口, 唔错唔错!
炒椰菜苗>> 好硬.....有点后悔叫了.
椰青x2>> 泰国人开的茶馆, 椰青特别好饮架
但大致上都nice~