2023-08-29 351 浏览
虽然位于出名多中产既坚尼地城呢个地段 但价钱一d都唔贵 可惜既系无堂食但如果有堂食又未必可以做到呢个价钱呢间我系非常钟意既一间泰菜 平·靓·正 三个字讲晒通常有三样我会叫既野食1.烧牛肉饭 7成左右熟 讲真60蚊都无得要求佢有好靓肉质 好浓牛味 但就系以佢咁平既价钱 火侯烧得好好 肉质唔算太鞋 泰国野既灵魂辣汁 为牛肉点左睛 份量亦十分充足 饭似系泰国米系比较干身好推👍🏻👍🏻2.酸辣凤爪我唔系好食得辣 可以同店家讲少啲辣不过我都觉得好辣😂😂😂不过酸甜刚好系属于惹味 凤爪配料有紫洋葱等等 味道就多少少层次 份量充足 3 印度薄饼串烧套餐印度薄饼系超市可以买到个只 但串烧入味 火侯刚好 有配沙爹汁 不过我个人就麻麻地 因为对我黎讲太甜 觉得唔太衬d串烧 腌尖总结:咁既价钱 有呢个质素 我觉得无任何可以挑剔唯一挑剔系无堂食 区外人想试就可能要去海旁 不过对住个海可能更有泰国风味😂😂😂外卖店包装都好紧要 呢间算做得好好热食用保温盒 串烧用锡纸袋 冻食用纸盒 呢个外卖包装既规格真系好好个人愿意经常光顾👍🏻👍🏻👍🏻原因:一间外卖店 无论包装 食物 价钱 都系个人觉得水准以上 同埋见到细节用心
虽然位于出名多中产既坚尼地城呢个地段

外卖店包装都好紧要 呢间算做得好好
热食用保温盒 串烧用锡纸袋 冻食用纸盒
呢个外卖包装既规格真系好好

个人愿意经常光顾👍🏻👍🏻👍🏻
原因:一间外卖店 无论包装 食物 价钱 都系个人觉得水准以上 同埋见到细节用心 试过有一次拣唔到要乜野汁 店员好慷慨两款都比左我地 😂😂私心觉得好好

烧牛肉饭  凤爪  薄饼餐
2023-07-16
等候时间
15 分钟 (堂食)
烧牛肉饭  凤爪  薄饼餐
  • 烧牛肉饭