2023-03-06 129 浏览
今日我同老婆同埋班朋友嚟咗一间餐厅食饭,整体印象真系好正啊!座位附近有个鱼缸,里面嘅虾好新鲜,系今次嘅亮点之一!一坐低就有位好friendly嘅服务员教我哋点样人道咁对待捞出嚟嘅虾,要冻到佢哋静止先可以烧熟。餐厅仲送咗每个人一串好大嘅烤鳗鱼,味道超鲜美,鱼皮烤得好脆口,我哋真系好钟意食!自助餐区有好多选择,有烧烤牛肉、海鲜、蔬菜、包子等等。而且外面仲有熟食区,有面同前菜,仲有东风螺等小食,味道都好唔错,真系好啦!饮品柜选择都非常丰富,有汽水、茶类、酒类,各款口味都有,一定拣到啱口味。任食嘅烧花蟹真系好夸张,虽然唔算肥美,但系好有蟹鲜味。烤得Dry,去甜品柜食雪糕都好正啊!