2021-05-26 120 浏览
朋友系拉面控,介绍我一定要食呢间一生悬面,因为她话沾面的面质好好食。原本想去旺角店,但发现荃湾千色汇有新店就当然要去新店试下!特浓豚骨沾面拉面控朋友果然无介绍错,沾面又滑又弹牙,好好食。衬埋劲浓厚的豚骨浓汤,更上一层楼!沾面仲可以拣冷定热,都系几好的选择。面底我拣咗硬身,煮得刚好。叉烧唔肥,啖啖肉食足两块都唔怕肥!赞下个汤底真系浓得嚟唔系死咸,系好鲜。海老拉面朋友都系钟意浓汤,就嗌咗另一浓厚推荐-海老拉面。啖啖樱花虾拉面,劲香浓!真系劲多樱花虾,食到尾都仲有好多!唐扬炸鸡有4件,件件都几大件,仲系岩岩炸起脆卜卜!配埋柠檬汁好味!抵食。章鱼烧估唔倒拉面舖有章鱼烧,就嗌嚟试下。我觉得粉浆做得几好,好滑有蛋味!同外面的烧鱼烧有d唔同,虽然无咁大粒,但它比较软滑,几特别,成粒食都唔觉腻!值得一试。店舖大,够宽敞,坐得几舒服。

章鱼烧

店舖大,够宽敞,坐得几舒服。