2010-09-12
是夜同同事两个人去食饭点了个 classic set。一入到去,环境真系好正,好romantic,又有种castle feel。头盘:法国包 -喜欢牛油的我,涂落乜都系都好味。白酒煮蚬 - 味几好,但好似有沙。d 汁真系估佢唔到,超酸。烟三文鱼沙拉 - 超爱,一向都好喜欢ceasar salad。佢汁整得岩岩好,菜好fresh,salmon 又好味crab 子鲜虾浓汤 - 饮到鲜味,只系食到一两粒crab 子。作为汤,味太浓。鹅肝 - 好好味呀,同平日食cheap cheap 野系唔同d薯容田螺 - 好味,味道岩岩好青柠雪葩 - fresh ,好开胃。主菜:肉眼扒 - 七成熟,一d 都"un"。龙虾面 - 龙虾唔够新鲜,成日觉得同个汤差唔多。甜品:蕉糖炖蛋 - 甜。心太软 - 几好,朱朱力系我至爱,但系ice cream ball ball 就真系唔得i like it so much~~~~~~~~~~~~~~~~~~除左贵d wahaha要揾间好野孝敬返个fd 先
头盘:
法国包 -喜欢牛油的我,涂落乜都系都好味。
薯容田螺 - 好味,味道岩岩好
青柠雪葩 - fresh ,好开胃。
主菜:
肉眼扒 - 七成熟,一d 都"un"。
龙虾面 - 龙虾唔够新鲜,成日觉得同个汤差唔多。
甜品:
蕉糖炖蛋 - 甜。
除左贵d wahaha
要揾间好野孝敬返个fd 先