2020-11-26
今日女朋友生日,去呢间之前黎过嘅餐厅,想食返好耐但冇机会食,终于有机会黎。 一黎到会要你先量体温之后上一层食 因为有订枱所以好快就入得。叫左个牛油果酱烟三文鱼沙律,美式摇摇海鲜盘,极黑安格斯牛魔王肉眼同一杯Mojito。牛油果酱烟三文鱼沙律有超多牛油果酱一啲都唔手软,食落清爽同淡淡嘅牛油果味,啱哂中意食牛油果嘅健康一族。而个肉眼扒亦都好大块 一黎黎到就闻到好香嘅烧肉味,因为系慢煮方法所以冇得择几成熟,食落肉嫩多汁又软腍😋,一啲都唔老,连唔多中意牛嘅女朋友都食左好几块。个美式摇摇海鲜盘嚟到嘅时候会当住你面系个袋摇匀再倒出个碟到。一倒岀黎个下已经闻到好浓嘅龙虾汁,里面有成5种海鲜,够果多样化连个粟米都索哂啲汁好够味😋。最后杯Mojito 味道偏甜但酒味唔高 冰冰凉凉,饮落都几舒服,适合女仔饮。环境方面,灯光较暗几有情调,几啱用黎打卡😂但今次坐左系几张大枱附近,所以比较嘈。总括而然都几满意,我同女朋友都食得好满足😋
。