2023-08-02
前排约朋友一齐食自助餐😆自助餐最好就系自己可以食自己钟意既野,时间够长,倾住计hea下享受下美食真系一大乐事😂今日黎到西九既W酒店KITCHEN试下佢地个‘’芝味南欧‘’自助餐🥰平日午市自助餐 $372.3 (Openrice预付优惠)一入门口已经见到左边开扬大落地玻璃窗🤩🤩引哂日光入黎真系劲舒服😊食物同座位分开左2个区域,上层食物下层座位(突然谂起自助山🤣)食物种类都唔少呀🦐冷盘有虾,蓝青口,半壳青口,翡翠螺等等,我个人就超喜爱半壳青口,够哂新鲜同冰冻,一野扫左半打🤣虾都够爽口,我都食左半打🤣🤣🍣鱼生佢地鱼生都有好多款,三文鱼,三文鱼腩,吞拿鱼,八爪鱼,油甘鱼等等,师傅摆得好靓,成只船咁👍👍我就试三文鱼同油甘鱼,新鲜又够油香,正😝🍗🍖热食除左有指定意粉饭等等主食,我最钟意就系食牛扒同埋三文鱼柳😝牛扒7成熟左右唔会太老,配上烧汁肉味好浓郁😋😋三文鱼柳都唔会过熟,刚好够嫰滑😌😌😌🍮甜品有好多款😆但我已经好饱所以只系试左几款🤣最钟意个焦糖布丁,够幼滑又够甜,加埋上面块焦糖好正😋😋😋仲有好多款未试都已经饱左🤣🤣 但整体而言都系好味,重要对住海景食,正😃😃😃
平日午市自助餐 $372.3 (Openrice预付优惠)
🦐冷盘
🍣鱼生