2023-07-25
環境好靚好High Class,望住個海食飯真係好正好爽枱布每張都車上自己品牌,非常用心設計碟碗杯都印上好靚嘅花,我嘅係魚,另一套又係另一款花嘅餐具椒鹽魷魚鬚 $ 88份量幾多,炸得夠脆,不過椒鹽味零,唔知係咪師傅唔記得落。。。。蝦乾啫啫時蔬 $ 148啫啫原來係鹹魚茸炒,加埋蝦乾非常香濃好味,不過味道偏重偏濃,鹹咗啲😅生菜新鮮爽脆煙燻片皮鴨 $ 598先原隻上枱影相打卡,再由樓面同事片皮起肉,刀功了得,鴨皮唔會帶有肉,真係皮肉分離,分兩碟上不過嬤嬤皮質地一般,比較易爛,要相當小心去拆醬料唔馬虎,海鮮醬、砂糖、泰式辣汁、哈蜜瓜條、青瓜條同京蔥絲皮脆,不過香氣唔夠肉切完依然粉嫩,煙燻味入晒,做得相當好肉質唔柴,好似用慢煮處理過一樣食物質素中上,但未去到高,價位反而都去到幾高,呢間大半係食環境。服務一般,因為帶位入座後都要等一段時間先有人問茶水但係眼見仲有吉枱,有啲已經上菜一半,而人手都充足。
枱布每張都車上自己品牌,非常用心設計
碟碗杯都印上好靚嘅花,我嘅係魚,另一套又係另一款花嘅餐具
椒鹽魷魚鬚 $ 88
蝦乾啫啫時蔬 $ 148
煙燻片皮鴨 $ 598
不過嬤嬤皮質地一般,比較易爛,要相當小心去拆
皮脆,不過香氣唔夠