2019-09-07 1427 浏览
呢间S2 Kitchen 既十层海胆杯之前网上介绍过 劲吸引😍 好多材料好丰富咁 今晚就衬机会约男朋友试下先🥳海胆杯几震撼 望落有唔少海胆😍 海胆色泽都好鲜艳🤤 职员教先用白饭鱼脆片食咗面头第一啖海胆先 配埋啲海葡萄😯 咸得黎脆脆地 又creamy 好有口感🥳海胆嘅份量有成半杯 真系海胆控既最爱!😍😍😍 海胆味道比较清甜而唔系甘香 可以清楚食到海胆嘅味道之余😍 同其他刺身嘅鲜甜相辅相成 提升晒海胆杯个味道😋材料每一层都分得好清楚 除咗有海胆做主角 仲有吞拿鱼茸 蟹肉 海带😏 吞拿鱼茸加蟹肉混合埋海胆一齐食超级满足 成个口腔都充满住海鲜既鲜味 正🤩🤩牛油果帆立贝沙律用简单酱油黑胡椒调味 好清新👍 再落咗啲橄榄油咁 不过其实我觉得唔落都得 感觉再清爽啲😏粟米流心脆饼炸得超松脆 粟米清甜 即场炸起热辣辣脆卜卜😛自家制牛蒡鱼肉卷 几得意 酿咗牛蒡系入边 个sauce甜甜地😯😉连寿司都不乏海胆😍 吞拿鱼腩海胆卷有超多吞拿鱼腩😍 好软绵绵 配埋海胆两样都入口即溶😋最后食埋个蟹膏海鲜炒饭 份量劲多 粒粒都炒得好分明 又有少少湿润👍 加埋三文鱼籽 木鱼丝 鱿鱼 蟹膏 好好食阿😋

十层海胆杯

粟米流心脆饼