2023-05-07
今日红色暴雨⛈️但都不影响我哋食#sunday #brunch 嘅心情!🍞 Gammon Ham & Cheese Danish Toast w/ Fried Egg金门火腿,芝士丹麦多士配煎蛋 $118块火腿超厚,好有肉感,配上脆脆嘅丹麦多士,仲有煎得靓靓嘅太阳蛋,成件事好有仪式感🫶🏼 芝士煎到㶶㶶,亦都好有口感,同埋咸咸地好味🥑Smoked Salmon Benedict w/ Avocado, Hash Brown烟三文鱼宾尼迪配牛油果,薯饼 $158两大个egg Benedict, 加埋啲三文鱼, 份量真系唔少, 仲有牛油果, 沙律菜, 酸酸美味, 成件事都好开胃,而且健康🥰🥗套餐系包埋嘢饮我哋加咗钱饮Mocha, 冻饮好大杯, 咖啡味浓;另一杯叫咗水果茶🥭下次天气好嘅时候,再嚟过,心情应该会更加靓!
金门火腿,芝士丹麦多士配煎蛋 $118
烟三文鱼宾尼迪配牛油果,薯饼 $158
套餐系包埋嘢饮
下次天气好嘅时候,再嚟过,心情应该会更加靓!