餐厅: Porterhouse - Seafood & Steak
资讯:

🦞Brunch以海鲜作卖点,所以真系好多选择!冻食海鲜方面~有生蚝 、龙虾、龙虾钳、长脚蟹脚、蟹钳、面包蟹、cocktail prawn、蚬、螺等等~ 冻海鲜一食就知新鲜与否,所有出品都真系有唔错,龙虾肉质结实有弹性,多膏又鲜甜; 生蚝淡海水味,creamy带甜味; 蟹钳蟹脚啖啖肉,螺肉蚬肉无沙又肥美!热食海鲜有蒸石斑,同每位一只蒸鲍鱼,肉厚弹牙好满足!🦀另一样非常吸引我嘅就系沙律及cold cuts sections,数十款以上,每款都premix左好多材料,花多眼乱,浮系食沙律都满足到我!水牛芝士番茄,南瓜沙律,羽衣甘蓝及白芦笋沙律都正呀!🦐当然我都留左位置俾我第二个胃食甜品啦!其实一入坐,就先见到甜品section,我已经被各种蛋糕吸引了!精致嘅芝士蛋糕,Berries crumble,苹果批,Brownies,朱古力蛋糕,面包布甸等,仲有雪糕同illy coffee沙冰!每样靓靓之余仲坚好食!🐙餐厅当然有热食啦,有自选即煮pasta,仲有roasted beef, crispy pork belly 同grilled chicken!牛肉medium rare,松软味浓;po

自助沙律
蕃茄水牛芝士

甜品

🐙餐厅当然有热食啦,有自选即煮pasta,仲有roasted beef, crispy pork belly 同grilled chicken!牛肉medium rare,松软味浓;pork belly猪皮香脆,邪恶但超好食!
脆皮猪肉
Roasted  beef