2023-11-15
令和锅物酒场🍶同朋友去完睇完戏,之后去咗间居酒屋到饮下嘢,倾下计,随机行行下就入咗呢间😂岩岩好有最后一张卡位🥰即叫即炸超脆口。入面大大只虾,虾肉好弹牙🥰🥰入面仲卷住萝卜丝,劲有咬口😊🍖🍖🍖🍖烧猪颈肉 $78劲大碟😂烧得劲好食,超惹味🥰边边位有少少烧焦,超有口感,加埋佢个酱,少少酸辣,超入口🥰之前系出面嘅舖头都食过猪颈肉,会有d臭猪味,但呢间唔点酱都好好食🥰🍖🍖🍖🍖菠萝炒饭 $68呢间嘅菠萝炒饭就唔同出面嘅,有原只菠萝上,但我反而更钟意呢个,因为我本身就唔钟意菠萝上😂但无奈菠萝炒饭就一定要有菠萝,所以呢间无,我非常之开心!菠萝炒饭入面嘅海鲜都非常足,大大只虾、鱿鱼、菠萝都好鲜甜。🍖🍖🍖🍖马拉盏炒通菜 $68嚟食得泰国菜,都一定会食嘅!马拉盏炒通菜!少少辣辣地!就连我呢个唔钟意食菜嘅人,基本上都会同女朋友争食!入哂味!份量都十足!每碟份量都非常之大,2个人食4样嘢都差少少食唔哂😂😂上菜快,热辣辣👏🏻阿来泰式地道风味 (旺角)旺角通菜街97号地舖味道:4.5/5环境 : 4.5/5服务:4.5/5卫生:4.5/5价钱:4.5/5
岩岩好有最后一张卡位🥰
🍖🍖🍖🍖烧猪颈肉 $78
🍖🍖🍖🍖菠萝炒饭 $68
🍖🍖🍖🍖马拉盏炒通菜 $68
阿来泰式地道风味 (旺角)
旺角通菜街97号地舖
味道:4.5/5