大家都知道日本人有个传统喺会去食kfc炸鸡庆祝圣诞节,今年圣诞节我都食炸鸡与家人应节。不过喺食韩式炸鸡,贪佢味道多变又惹味。路过哈哈韩式炸鸡专门店点外卖,打包回家与家人分享。有多款口味既无骨炸鸡、炒年糕同韩式小食,啱晒喺屋企同朋友开party。<双重享受炸鸡 > $166-蒜香酱油炸鸡炸鸡每一旧都份量十足,外皮香脆,但肉质嫩滑,肉汁juicy 。蒜香豉油炸鸡蒜香味浓郁,酱汁完全地包裹炸鸡外层,咸甜嘅味道令人食指大动。-辣芝士炸鸡辣芝士炸鸡喺另一个令人食不停口嘅味道,辣芝士粉均匀地沾满炸鸡,本身芝士粉带咸香,食得多不免会有啲腻,但辣辣地反而可以食多旧都得,芝士控必点。<紫菜脆薯条(大) > $34脆薯条有3款口味可选,分别有狂热味、紫菜味同粟米浓汤。紫菜本身同薯条就好夹,沾满咗紫菜粉。

<双重享受炸鸡 > $166
-蒜香酱油炸鸡
-辣芝士炸鸡
<紫菜脆薯条(大) > $34
紫菜脆薯条(大)