餐厅: 聚來車仔麵
资讯:

回访爱店❤️瑞士鸡翼 $30最近朋友好钟意食瑞士鸡翼,所以我哋去到餐厅见到瑞士鸡翼就会嗌一份嚟试下!今次试呢个瑞士鸡翼色泽依然吸引,而且超级入味,大概系我近期食过最好味嘅瑞士鸡翼!佢入味之余唔会太咸,同时带有甜味,而且佢啲肉一咬就断,应该炆咗好耐~芝士粟米煎饺 $45其实呢间舖头我已经食过几次,自从第一次试完佢个芝士粟米饺之后,我就决定每次去都要去嗌!每次都系即叫即煎,所以食落口一定系热辣辣脆卜卜~里面嘅芝士同平时食开𠮶啲唔一样,佢比较流质。另外,配搭粟米食落会有甜味,依家一路介绍又好想食多次啦!爆浆阿华田西多士(朱古力榛子酱)$37另一样必嗌嘅就系爆浆阿华田西多士!多士出面裹满阿华田粉,加埋里面嘅朱古力榛子酱,有多重朱古力香,食完超满足!3𩠌车仔面套餐 $45今次我哋叫咗三𩠌车仔面,配料有萝卜、咖喱鱼蛋同埋芝士丸。汤底方面,我哋拣咗卤水汁同埋小辣。佢嘅萝卜好甜,索埋汤汁超juicy!
回访爱店❤️

瑞士鸡翼 $30