2024-03-06 344 浏览
记得之前每次跑完步经过呢间Cafe都会外卖一杯咖啡,一路饮一路行返屋企的😆记得第一次嚟系比佢哋杯西西里柠檬咖啡吸引而来今次就试吓同朋友舒舒服服坐低食个Lunch 啦!喜欢呢度既环境好舒适,好适合同朋友慢慢倾密计❤️或自己一个静静地叹杯咖啡温泉蛋慢煮椒麻鸡腿排配藜麦饭呢个我好钟意,慢煮鸡腿好嫩滑,麻辣味椒椒香香令人食欲大增😋连藜麦饭啖啖都有好香既椒麻汁,混和温泉蛋汁同吃味道绝配吖🥰卡邦尼意大利面酱汁又多又香浓挂满每一条意粉,而且有好多烟肉😋意大利面微烟韧有咬口👍🏻笃穿埋个流心温泉蛋拌食,味道一流吖🥰7月早餐平时做完运动之后想轻食就啱哂啦👍🏻健康好味之选😋有新鲜沙律菜、酸种吐司、巴马火腿、黑松露炒蛋、牛油粟米,不过巴马火腿较为逊色,因为真系比较咸黑松露薯条薯条炸得香脆不油腻,重加咗劲多黑松露吖🤩再配上黑松露沙律酱好好食😋西西里柠檬咖啡令我好有惊喜😍原来系店既signature Coffee 外形吸睛又讨好,就好似饮紧一杯Cocktail咁😆咖啡味道好清新,阵阵柠檬清香,微甜酸,估唔到同espresso 系可以咁夹既👍🏻推介必点
温泉蛋慢煮椒麻鸡腿排配藜麦饭
卡邦尼意大利面
7月早餐
平时做完运动之后想轻食就啱哂啦👍🏻健康好味之选😋
黑松露薯条
薯条炸得香脆不油腻,重加咗劲多黑松露吖🤩
再配上黑松露沙律酱好好食😋
西西里柠檬咖啡