2022-06-16
凑凑新锅登场 - 清新锅 - 「清凉椰子鸡锅」🥥🐓打边炉,汤底最重要✌🏻凑凑系我每次去都可以keep 住个水准👍两款汤底都可以直接饮凑凑将新加坡限定锅底「清凉椰子鸡锅」, 延伸到香港发售! 新锅底加入清新椰子水及椰肉, 鲜嫩的鸡肉吸收椰子精华, 入口阵阵椰香飘散, 另外更加入柠檬叶提升香气, 营造出清爽的独特滋味。我当汤咁饮,个鸡好滑,,椰子肉爽口香甜😘励志锅 - 「台式麻辣火锅」 皇牌推介唔使讲,必叫,鸭血豆腐任加,辣度啱啱好唔使点酱料已经好好味。鸡骨同牛骨小火慢炖6小时高汤,再辅以不同种类的中草药材浓缩熬制多2小时,集结「麻辣醇辛甘香」六种风味。🌶🧋点解可以咁好饮招牌茶饮/大杯-大红袍珍珠奶茶特选的大红袍茶叶香气醇厚,馥郁润甜,搭配低温熬煮的木薯粉珍珠,超弹牙烟靭。我朋友叫左杯蜜桃🍑QQ茶、唔甜,QQ好似啫喱咁好好味。因为好多嘢想食, 我哋叫到成枱都系𩠌有冇小企鹅丸呀有海鲜棒,有新鲜带子,有炸鱼皮帮我牛肉同埋猪肉都好好食呀,风味凑凑系新推超好味,卤水味好香嘅少少辣辣地好醒胃!除咗食物质素,凑凑最强服务同贴心小惊喜。😍台式服务 (入座有贵妃乌龙茶、鸭血豆腐无限添加、自助小料台-款式超
励志锅 - 「台式麻辣火锅」
🧋点解可以咁好饮
招牌茶饮/大杯-大红袍珍珠奶茶
我朋友叫左杯蜜桃🍑QQ茶、唔甜,QQ好似啫喱咁好好味。
除咗食物质素,凑凑最强服务同贴心小惊喜。
😍台式服务 (入座有贵妃乌龙茶、鸭血豆腐无限添加、自助小料台-款式超多)
😍附送乳酸沙冰同梅子茶冻
😍 k-11 musea 店好大又有感,等候区都特别舒服。坐得舒服,好igable
#coucouhotpothk #凑凑火锅 #凑凑六周年
@coucouhotpothk