(非会员)
2007-04-02 1 浏览
30/3cwb想找价钱相宜又好味的食店不易,除了茶餐厅、粉面铺,个人推介这间是日晚餐$7x-$9x,有头盘+ 餐汤、包+ 主菜+ 甜品+ 饮品另可选餐牌食物$4x-$7x,加$15 有餐汤、包+ 甜品+ 饮品,再加$10 有头盘。跟朋友点了餐牌食物各加$15是日餐汤薯蓉+有机红腰豆,再加上烤过的麦餐包,正!好味!我点了鲜虾三文鱼杂菌炒意粉,唔油、好多菌类,有虾仁同三文鱼肉碎,几好味,仲好大碟。朋友的龙蕃茄浓汤天使面,两大块龙,仲有d配菜,加上几多天使面,又系好大碟。试左d个蕃茄浓汤,酸酸地、好香茄味,好好味!餐饮可以选金桔柠檬、蜂蜜绿茶、有机豆浆,饮品味道绝不淡,好味。甜品有三款:水蜜桃果冻(淡d、清d),杏仁薄片咖啡雪糕(配上少许早餐水果干,我最爱!),蕃薯糖水成餐食得好清,但唔淡,仲好好味!!! 地方不大、开放式,所以嘈左d,但干净、坐得尚算舒适。
30/3
是日餐汤薯蓉+有机红腰豆,再加上烤过的麦餐包,正!好味!