2023-11-14 141 浏览
同朋友系喺猫猫主题咖啡厅食完饭之后,真系有种无比舒适治疗嘅感觉!餐厅嘅氛围真系好舒适,装修嘅设计都好简洁,令人感到好温暖。呢度嘅装饰主要以温暖色调为主,好似棕色同埋橙色,真系令人感到好放松。我地点既套餐都好好味,我地点咗奇异果沙律,肉眼扒配薯条,再加埋牛油果奶昔!奇异果沙律新鲜又多汁,真系好满足。肉眼扒好嫩好多汁,同薯条一齐食真系好满足。牛油果奶昔浓郁顺滑,好饮得黎口感舒服。除咗有奇异果,仲有菠萝同蕃茄仔!好好味!咖啡厅内都有好多可爱嘅猫猫,佢哋就咁悠闲地行嚟行去,同紧张嘅都市生活形成鲜明对比。佢哋嘅存在令到整个环境更加放松,又带嚟一种温馨嘅感觉。我真系好钟意同佢哋一齐共处,同佢哋玩同埋摸摸佢地!呢度既服务真系好好,员工好友善有爱心又有礼貌。佢哋亦都好细心地照顾猫猫,确保佢哋嘅安全同舒适。猫猫主题咖啡厅真系一个好舒适嘅地方,食物好味道,猫猫令环境更加有趣同温馨,员工服务一流。我真系好享受喺度嘅用餐体验,一定会再黎呢度慢慢享受咖啡同埋陪伴猫猫。