2021-06-08 384 浏览
Lunch time 的喘息好去处💗Covid 前差唔多每个星期都会嚟,直到上个礼拜终于再次过嚟。因为心思思好挂住佢既matcha museli 🤤下昼1:30到,好彩啱啱有位!好彩佢个lunch menu仲有我最想食嘅嘢😙𝕄𝕒𝕥𝕔𝕙𝕒 𝕆𝕒𝕥 𝕄𝕚𝕝𝕜 𝔹𝕚𝕖𝕔𝕙𝕖𝕣 𝕄𝕦𝕤𝕖𝕝𝕚, 𝕣𝕠𝕝𝕝𝕖𝕕 𝕠𝕒𝕥, 𝕔𝕙𝕚𝕒 𝕤𝕖𝕖𝕕𝕤, 𝕤𝕖𝕒𝕤𝕠𝕟𝕒𝕝 𝕗𝕣𝕦𝕚𝕥, 𝕓𝕖𝕖 𝕡𝕠𝕝𝕝𝕖𝕟用oat milk 整既 matcha museli 上面铺上满满的水果,整体味道丰富,但系一啲都唔甜份量都好足够!每次必叫的item 𝔼𝕘𝕘 𝔹𝕖𝕟𝕖𝕕𝕚𝕔𝕥 𝕨𝕚𝕥𝕙 𝕊𝕡𝕚𝕟𝕒𝕔𝕙 𝕒𝕟𝕕 𝔹𝕒𝕔𝕠𝕟 𝕠𝕟 𝔹𝕣𝕚𝕠𝕔𝕙𝕖 𝔹𝕦𝕟同平时嘅egg benedict唔同,呢一个egg benedict唔系用muffin bun而系牛油面包,有啲汉堡包嘅感觉鸡蛋流心,切落去蛋汁超多!Hollandaise sauce 味道调得刚刚好,加上煎得干脆的烟肉和淡味的菠菜,整体来说味道轻微偏淡,但发挥不太差Lunch set 包埋一杯咖啡,当然拣我最喜爱的Iced Black! 这杯味道正常,不是太惊喜!
Lunch time 的喘息好去处💗

份量都好足够!每次必叫的item