餐厅: 大家食
资讯:

2016-01-24 526 浏览
记得读书时代,因为零用钱唔多。。所以成日帮衬大家食嘅茄蛋牛肉饭😂😂直到大个左出黎做野,已经好一段时间无再黎过呢间大众化嘅大集汇了!人大左,慢慢演变成喜欢食麻辣米线嘅港女😌亦因为麻辣,所以,我回来了。相比起走遍各大连锁米线集团,呢度嘅𩠌菜,款式比较多,类别亦比较广。。而且𩠌菜嘅名,都好特别架:绝招肚,状元骨。。等等。令我忍唔住问服务员呢啲系咩嚟㗎。最后我拣咗炸鸡翼,竹笙,紫菜。。而最吊诡嘅就系连餐肉煎蛋呢种咁茶记feel嘅美食都有得拣!真系一次过满足晒几个愿望。。而最特别嘅就系削摇面!单单系呢个名已经吸引左我!平常食开嘅薯粉,米线。。已经无咩新奇。。难得今次可以用麻辣汤底配上唔同嘅面底。。真心满期待的。 我嘅午餐终于到喇! 阔阔嘅面条足足有1.5cm咁长。。放入口,面条嘅弹牙并无喧宾夺主,抢去麻辣嘅风头!相比平日食开嘅四川米线,呢度嘅麻重于辣!感觉唔错的。 今次最惊喜系食到餐蛋麻辣刀削面之余, 仲可以食到港式快餐炸到超级干身嘅炸鸡翼!以后港女嘅午餐,多个选择。
记得读书时代,因为零用钱唔多。。

所以成日帮衬大家食嘅茄蛋牛肉饭😂😂

而最特别嘅就系削摇面!

单单系呢个名已经吸引左我!

我嘅午餐终于到喇!

以后港女嘅午餐,多个选择。

2016-01-22
  • 炸鸡翼