2017-01-25 234 浏览
有个港岛区女朋友,令到我呢个新界人都到港岛揾食 扩展揾食版图因为女朋友好喜欢食all day breakfast, 今次就拣咗一间比较与别不同嘅餐厅, 系有龙虾嘅all day breakfast 女朋友实钟意。今次order咗一个龙虾嘅all day breakfast,一个普通嘅all day breakfast。龙虾嘅all day breakfast嘅龙虾肉好弹牙,有鲜味 仲有新鲜三文鱼, 仲有我好喜欢嘅香草猪肉肠 就连薯仔都有用牛油煎过,好香牛油味 面包上枱嘅时候,女朋友极之开心因为拼砌出心形。 面包嘅表面系呀一层糖,咬落去嘅内部系好松软似蛋糕, 外脆内软普通嘅all day breakfast就以肉为主, 身为食肉兽既我非常喜欢, 不过番茄就畀女朋友食啦因为我唔钟意酸味。菇同薯仔都系有炒过嘅, 所以牛油味好香。 两款都系非常美味, 你只需要谂下你想食肉定系食海鲜就可以啦! 推荐喜欢食all day breakfast几大家
有个港岛区女朋友,令到我呢个新界人都到港岛揾食
扩展揾食版图
女朋友实钟意。
仲有新鲜三文鱼, 仲有我好喜欢嘅香草猪肉肠
就连薯仔都有用牛油煎过,好香牛油味
2017-01-20