2022-01-04
次次去亲D2 Place行街都见到呢间餐厅爆哂场,好多人企系出面等位👍🏻👍🏻搞到我想食好耐🤤今日公司早放,可以早啲黎等位😝时间仲早,唔洗等太耐位就可以入座😜终于有机会可以食到呢间🥳🥳我同朋友叫企一款牛扒同一个意粉☺️意粉加左$20转套餐,而牛扒本身已经系餐,就唔洗另外再加钱😋套餐会包饮品、餐包同埋餐汤☺️☺️餐汤有白汤同红汤😛我地两款都有叫😛😛餐汤味道浓郁,饮完十分开胃,令我地都好期待接住落黎既美食🥰🥰🥢贵族牛扒 $188呢款牛扒姐系牛肩肉😝系美国进口既靓肉☺️我地叫左5成熟,再用铁板上餐🤤自己再调教火喉,望住粉红色既肉汁🤤🤤真系流哂口水🤩入口即溶😛肉质鲜嫩,口感结实又具有弹性,牛味真系十分之浓厚😻😻记得要加$2要埋蒜蓉,满满既蒜蓉满布系牛肩上面,增添左唔少味道🥰😻除左美式牛扒之外,都仲有港式既牛扒,性价比都好高😚👍🏻质素都唔错架🤩🥢咖喱鸡扒扁意粉 $74扒餐份量太大,惊叫两份扒会食唔哂,所以我地叫左个意粉share食😋咖喱同意粉系分开上👍🏻唔会拎意粉浸到淋哂😜鸡扒份量都唔少架,仲件件都啖啖肉,嫩滑无比🥰捞埋咖喱汁,令食落去吃感有更丰富更有层次😍🤤
🥢贵族牛扒 $188
🥢咖喱鸡扒扁意粉 $74