2020-12-12
成日都好想去试呢间餐厅,因为佢啲三文治好特别。呢间餐厅好方便就可以去到,喺D出口向左望第一间就系佢啦。拉面叉烧铁板三文治🥪($56)听到个名就知呢个三文治好正啦,佢系呢一间餐厅嘅王牌三文治既馅好丰富,有拉面,溏心蛋,笋丝,粟米粒,最正最好味既系日式叉烧片😋。 而且,三文治里面有味噌蛋黄酱,食落去唔会太干。虽然第一次听拉面配三文治好奇怪,但原来系出奇地好match。 大家想食下拉面,又或者系想食下三文治既话呢个就啱哂。呢个三文治都系一啖都咬唔哂,之后发现原来佢系有刀叉提供,所以建议大家都系用刀叉去食。虾兵蟹将铁板三文治🥪 ($62)另外呢个三文治都好好味,因为里面有又大又酥脆既软壳蟹😻而且里面仲有小龙虾沙律,紫椰菜丝,萝卜丝,超级丰富,份量又大又多。呢个包仲有他他酱系入面添架。除咗软壳蟹外,龙虾沙律入面仲有啲蟹籽,所以每啖食落去除咗有好丰富馅料外,仲会听到咬蟹籽入面既’卜卜声’。而且仲有啲腌制既萝卜丝,感觉开胃啲又冇咁热气。3日3夜自家手切薯条 (+$39 ~ lunch set)Hand3ag 既薯条系自家制,而且系必食推介。薯条份量好多,同埋系热辣辣新鲜制造。薯条嘅特别之处系好粗同好
拉面叉烧铁板三文治🥪($56)
听到个名就知呢个三文治好正啦,佢系呢一间餐厅嘅王牌
虾兵蟹将铁板三文治🥪 ($62)
3日3夜自家手切薯条 (+$39 ~ lunch set)
Hand3ag 既薯条系自家制,而且系必食推介。薯条份量好多,同埋系热辣辣新鲜制造。薯条嘅特别之处系好粗同好厚,入面真系有好多薯仔肉,真材实料。而且佢仲有3种酱汁可以拣咋,我哋拣咗松露蛋黄酱。呢个酱香味浓郁,黑松露酱味十分丰富,大家一定要试😋。
玫瑰鲜奶🌹 (+$10 ~ lunch set)
呢杯饮品卖相超靓,上面有玫瑰花瓣外,下面仲有玫瑰花jam🌹 打卡影相一流。玫瑰花味都好浓郁,而且啲鲜奶都好好饮,一向钟意玫瑰花味产品既朋友一定要试吓😋。
伯爵茶鲜奶☕️ (+$10 ~ lunch set)
鲜奶上面嘅忌廉非常香滑,充满奶油香味。而且鲜奶上面呢放咗一个迷你嘅Macaroon,原来系朱古力味!食落去好香浓,打卡一流!伯爵茶鲜奶系偏甜身,如果大家怕甜嘅话,不妨嗌少甜呀!
All in all, 我哋觉得虾兵蟹将铁板三文治系最好食既。因为软壳蟹真系好吸引,而且配埋他他酱真系无得顶,当然拉面叉烧铁板三文治都好好食,仲有自家手切薯条一定要试吖,因为佢真系真材实料。呢间舖头入面仲有部自动洗手机,方便大家清洁双手。店舖职员态度都好好同好细心。下次去尖沙咀谂唔到食咩既话,不妨去 Hand3ag试下佢哋个lunch set!