2019-08-17
和食系我系荃湾既首选至爱,个人认为香车街果间好味过昌宁果间,所以今日礼拜六去左香车街食。去到既时候已经有几个人等紧位,入面Full晒,所以就等左三个字先入到去。Menu痴左系墙,有好多唔同既Dish!我地叫左太卷,Curry猪扒饭,炒野菜,肉菜饭+野饮(汤+柠茶)太卷4件($22): 饭入面包住蟹柳、蛋同腐皮,依三样熟食好Match,好好食,食完好饱!Curry猪扒饭($32): Curry似系有几种沟埋一齐煮,几好,但猪扒有D干,但饭份量十足。炒野菜($20): 入面有椰菜、萝卜、冬菇,用D甜酱油炒,几好味。肉菜饭($37): 有野菜+猪肉,食落去甜甜地,送饭一流,且份量多!随饭送既味噌汤: 入面有好多海带同豆腐同葱花,面鼓味浓,好足料,好饮!总结: 成餐饭都系$100多少少,叫左主食+野饮+2个Side dish,好饱好满足! 而且味道不错,坐既位无昌宁果间咁逼,如果有时间黎依度食都几好!
Menu痴左系墙,有好多唔同既Dish!