2023-09-24
云家开左黎元朗啦,每次经过都排长龙只好外卖,是日特登早啲过黎,希望无咁多人啦。等一阵就有位,今日真好彩🌟,难得堂食叫埋小食先。🥢猪大肠、猪红、云吞酸辣米线朋友叫的酸辣米线,要小辣的,汤底属中酸小辣,几惹味㖞。大肠入味烟韧,猪红爽,云吞系厚皮个种,包菜肉馅,大大只好饱肚。🥢猪脷、鱼肉春卷、螺旋藻麻辣米线自己就要麻辣小辣,汤底属小麻小辣带少许酸,饮晒啲汤都无难度😋猪脷厚切有咬口,鱼肉春卷扎实鲜味,螺旋藻就系海带咁啦,食啲蔬菜嘛。米线爽口,连埋汤底的芽菜、韮菜、肉碎一齐食更有口感。🥢手拍青瓜清新爽口,酸酸的好开胃,个人觉得蒜多了点。🥢酱拌皮蛋皮蛋心绵绵的,蛋白位爽,辣油香口。但同样太多蒜了,我个人都好钟意食蒜,不过同皮蛋唔太夹。🥤豆浆&冻咖啡米线加八蚊有野饮,叫了支装豆浆同冻咖啡,咖啡无得要走甜,因为店家话系三合一黎😅个汤底真系好好味,碗粉又大碗足料,正过连锁店多多声👍唯独小店真系有啲迫,好彩坐到卡位😂
等一阵就有位,今日真好彩🌟,难得堂食叫埋小食先。
🥢猪大肠、猪红、云吞酸辣米线
🥢猪脷、鱼肉春卷、螺旋藻麻辣米线
🥢手拍青瓜
清新爽口,酸酸的好开胃,个人觉得蒜多了点。
🥢酱拌皮蛋
🥤豆浆&冻咖啡