2012-10-18 28 浏览
晚上要落深水埗买野, 顺理成章系度食埋饭, 于是入黎开饭睇下有边间好食, 见呢间都吾错, 尤其烧肉好吸引一于去呢间啦, 但无订位, 谂住如果无位要等, 就走记.去到, 望下, 好似得门口有两人位, 谂住如果要坐门口位, 就吾食啦, 行入去, 原来都好大, 不过, 无乜二人枱㖞, 大部份都系大枱, 不过, 最后都有一张细细的二人枱, 望下周围环境, 原来呢间系米芝莲推介餐厅, 真是失觉 仲系有营食肆添点菜啦, 我们叫了三个𩠌, 烧肉, 沙拉骨, 小炒王, 两个白饭, 同隔离枱一样, 又咁啱 个烧肉, 真系好得, 好脆, 好好味沙拉骨无乜特别, 小炒王就好香口, 好像有炸白饭鱼? 或者炸猪皮? 虾干之类的东西.最后沙拉骨吃不完打包, 好满意的一餐, 走的时候, 大枱也坐满了, 好彩早去吾洗等位.

一于去呢间啦, 但无订位, 谂住如果无位要等, 就走记.
不过, 最后都有一张细细的二人枱,

望下周围环境, 原来呢间系米芝莲推介餐厅, 真是失觉
仲系有营食肆添

个烧肉, 真系好得, 好脆, 好好味
2012-10-17