2017-09-21 600 浏览
本身朋友话去呢间食拉面,去到原来搞错晒😂😂😂😂呢到只系得鱼生饭食架咋!平时好似话都几多人排, 咁岩又星期日以为要排长龙啦,12点几黎到点知唔洗等㖞~!餐牌上有梅、竹、松、特上四种!基本系有9种海鲜,其他款式系增量版,蟹肉版同埋蟹肉海胆版咁!本身唔是咁好鱼生,入到黎洗湿个头无理由唔食既😂就叫左个《梅》即系最基本果款,有九种海鲜!首儿黎左碟前菜有两块沾左芝麻酱既鱼生,侍应话可以留返黎食茶渍饭。原来呢个鱼生饭食到尾系可以加汤做茶渍饭的🤤个鱼生饭黎到都几震撼架,鱼生山成座刨冰山咁!搞到我都唔知从何入手😅 9种海鲜刺生捞埋一齐既感觉好似啲剁肉饼咁😂唔系咁钟意鱼生既人要慎入呀!淋左酱油加芥辣之后食左啖鱼生先!味道都唔错呢,都几香同鲜,同埋啲鱼生本身都有调味过既,有青瓜同葱🤤 啲饭煮得都唔错,唔淋唔硬!另外仲俾左几块紫菜用黎包手卷咁食✌🏻食到最尾剩返啲饭就可以将啲饭杯去个碗到同加埋前菜块鱼,再叫侍应加热汤,就变左茶渍饭喇!块鱼就熟左,有鲜鱼味道!咁都几好味呢👍 一兜饭就几种食法🤣都几得意!食到劲饱呀!不过呢到最低消费系每人都要一个饭,细食既朋友真系会食唔晒架~整体黎讲都唔错的除左比较贵😂食完出黎就见
整体黎讲都唔错的
除左比较贵😂
食完出黎就见到出面排晒队喇~