2010-10-17
7月31日, 食完burger room, 行到去time square心郁郁想买个yogurt食~ yeah! 有yo mama!::: Original Yogurt (regular) + kiwi ::: $28虽然系regular但都几大杯! Yogurt质地够冻够实, 味道酸中带甜, 亦富奶味. 口感十分creamy, 十足十食紧雪糕咁~ d topping都几多款, 生果类亦够新鲜, 好似我拣嘅奇异果咁, 果肉又淋又甜, 而且份量颇多~ 好抵食!唯一感觉奇怪嘅只木匙羹! 可能都系想玩下大自然呀农场呀d gimmick野, 但其实用木匙会令d yogurt入口都会有阵木味, 而且木匙个面都嚡嚡地, 搞到条脷又唔知点咁… 但要撇除只木匙净讲froyo的话, yo mama算是十分好食!