2024-02-01
原本谂住食七点半,不过就住要睇戏唯有试吓五点钟𠮶轮。客人不多,一眼望落去d食物都丰富几多选择,餐酒就任饮的法国生蚝细细只,不过都爽口,味道唔错。蟹脚要赞🫎, 肉质实、有鲜味。鱼生就不过不失。芝士盘就有深爱的Mimolette,可惜无啦啦一早切成好多片,咁你放把芝士刀喺度做乜? 食落去就变咗干争争。沙律冻肉大路嘢 不过质素算唔错。 汤就有两款 螺头中汤同埋酥皮蘑菇汤, 饮落去ok。 热盘整体收货。基本烧牛肉、和牛寿喜烧和铁板烧都出色。甜品整体不错,牛乳布丁都食咗几樽落肚。 可惜面包牛油布丁好淡口,失去了应有牛油香的神韵。而全晚最令女友开心莫过于写上祝福的心太软至于服务也不错,尤其是d员工很主动帮我们影相及搞气氛。消费八百吾算平,多d折扣就更超值。整体食物算吾错,而且食得几开心就ok收货啦。临走d伙计话我知,下次带多2个朋友就有生日优惠4送1。早知就...热闹d啦!悭得一个就一个
法国生蚝细细只,不过都爽口,味道唔错。
蟹脚要赞🫎, 肉质实、有鲜味。
鱼生就不过不失。