2021-03-19
🍜我要比呢碗车仔面100粒星⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️因为实在太好食~ 以下系我嘅配搭🤤#瑞士鸡中翼 #自制韮菜饺 #牛柏叶 再配河粉 沙嗲汁小辣 瑞士汁汤底‼️‼️‼️‼️想讲第一啖饮佢个汤底已经好感动 瑞士汁甜中带辣 沙嗲小辣对我黎讲岩岩好 唔会比辣味太抢 再食佢嘅鸡翼 瑞士汁已渗哂入佢d皮同肉入面 肉质系非常嫰滑 自制韮菜饺非常饱满多馅 牛柏叶又完美咁吸哂汤汁😭😭😭😭-再后加个 #招牌玻璃辣鱿鱼 对唔系食得好辣嘅朋友要留意 呢个鱿鱼比我想像中辣 而且好麻 要有心理准备系偏辣 但都系个句 辣得黎好食啵又🤤-⭐️温馨提示:呢间铺出左名要排队架啦 我星日下昼3点食都要等30mins 就算你可能要等多过30分钟 我鼓励你要坚持呀 因为一定唔会后悔 而且系米芝连级数🤤========================#文记车仔面📍深水埗福荣街121号地下 (深水埗站D2出口直行转右就系啦~)-#没有一秒是饿的 #mageatallday
我要比呢碗车仔面100粒星⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
因为实在太好食~ 以下系我嘅配搭🤤