2024-09-21 111 浏览
今日同朋友去咗一间打边炉店,想分享一下我哋嘅美食体验。菜式介绍翅群花胶鸡锅 - HKD 198.00首先,我哋点咗翅群花胶鸡锅。汤底味道浓郁,鸡肉煮得非常嫩滑,花胶的口感亦好,整体感觉几暖心。啤啤啱啱落嚟,就觉得好舒服,真系好适合今个季节。牛皇拼盘 - HKD 398.00然后就系牛皇拼盘,份量相当足够,五种牛肉都有唔同特色。霜降牛的油脂分布均匀,咬落去好香;本地牛肉则有嚼劲,味道实在。每一种牛肉都值得一试,搭配锅底,简直正!三文鱼刺身 - HKD 88.00最后,三文鱼刺身都系我哋嘅选择。鱼肉新鲜,口感嫩滑,搭配酱油同芥末,味道唔错,系一个唔错嘅开胃小菜。总的来讲,今日嘅打边炉体验都几愉快。汤底味道好,牛肉质素高,环境亦几舒服,适合朋友聚餐。如果你钟意打边炉,不妨试下呢间店!
今日同朋友去咗一间打边炉店,想分享一下我哋嘅美食体验。

菜式介绍

翅群花胶鸡锅 - HKD 198.00