2020-04-10 551 浏览
每次夜晚行经牛摩都总会好多人等紧位,今次终于约左朋友仔一齐去试下。我哋决定食豪少少,拣咗极品牛小排加海鲜放题,呢个本身已经包埋豚肉同鸡肉。原来除咗边炉之外,仲可以烧埋肉,好新奇有趣,我都系第一次试,店员仲好用心教我地点烧。我地越烧越过瘾,烧左一整碟牛小排同牛舌,两样都系薄切,入口即融。仲烧左一盘海鲜,包括虾、鱿鱼、帆立贝,特别推介烧鱿鱼,够晒爽口弹牙。佢配有秘制酱料用黎调味,少少辣辣地,加落烧肉度更加惹味。另外仲有两旧仔骨胶原用黎旧肉太干ge时候加。之后我地就拣左汤底打边炉,一人一个自私锅,分别拣咗豚骨浓汤同寿喜烧。本身自取配料都有唔少选择。各式各样ge丸,每样一粒试下主力都系留番个肚食肉,猪牛鸡各一😋,全部肉质口感都唔错。呢餐食得好满足,食到撑住个肚走。走ge时候岩岩到黑夜时段,$99免加一,超抵,下次又可以再黎食过。

本身自取配料都有唔少选择。

各式各样ge丸,每样一粒试下

主力都系留番个肚食肉,猪牛鸡各一😋,全部肉质口感都唔错。