2024-08-17
我地book咗6半,咁有frd要15分钟后到,呢15分钟,阿waiter哥哥过咗黎几转同我地讲张枱食两个钟,个tasting menu要食两个钟㗎,再唔叫就食唔切㗎喇。之后个frd黎埋,阿waiter系我地张枱闪咗几round,睇下我地落单未,不过meun得一本,4条友分,快唔到呀~~~咁我地决定à la carte,阿waiter好似松咗口气,话系啦,tasting食唔切。不过每叫一样嘢,佢都问够唔够食㗎。上菜快,收碟仲快,未食完就想收,呢下我个frd就爆咗句,澳牛service黎㗎㖞!食完starters,阿waiter就问我地唔洗再叫starter,可以上main?呢度有限唔叫返转头?食完红虾短粉,阿waiter就收碟,又问洗唔洗再叫,成碟short ribs都未食,食埋得唔得呀,7半咋㖞~~Dessert就谂住试下佢个red berries Crème caramel,阿waiter话佢系得啲berries同pat cream 🤣🤣🤣 呢个waiter好似几钟意desell 🤣🤣成餐饭系个好chur嘅service下终于准时交枱,张单系8.30分下埋咗。总结,一,嘢食系好食嘅,
总结,一,嘢食系好食嘅,尤其佢meun有highlight嘅,Panna cotta不了。二,都系叫tasting menu算,价钱差唔多,service可能好啲。