2024-08-28 278 浏览
行街经过呢间由澳门过黎既店,系澳门食过好好食,宜家系香港比我见到,真系一件令人开心既事。装修好有旧澳门风格,由餐牌已经见到呢间店劲有心,好多野都有得拣标准/大份,而且每一页都有介绍反d食物既典故,睇得出老板既心思。今次叫左个牛筋腩捞面,加左云吞同猪颈肉,再加杯芝士奶盖红豆冰。牛腩燘得好冧,入口即化,牛筋冧到好似啫喱甘,QQ弹弹,回味无穷。云吞一D都唔马乎,入面啖啖都系新鲜虾仁,劲鲜甜。猪颈肉好爽口,一d都唔肥。捞面有得拣要粗面幼面定米线,竹升面比起出面机打既面要弹牙好多,口感好好,上面d虾籽劲多,所以成个面食落劲香!!食呢一个面真系大满足😍😍最后要赞下杯红豆冰,芝士奶盖真系好画龙点睛,芝士奶盖同红豆冰劲夹!!食完个面叹反杯,真系好幸福~🥰
行街经过呢间由澳门过黎既店,

而且每一页都有介绍反d食物既典故,睇得出老板既心思。