耐无食印度菜 今次揾左呢一间试 但就唔系为左传统印度野 而系为左佢既印式fusion菜来冲击我味蕾.ᐟ‪‪‬位于半山区 搭中环条扶手电梯搭到坚道就会见到 比想像中快到达◦ Butter Chicken Spaghetti一见到呢道菜就决定要order ദ്ദി ˃ ᵕ ˂ )Butter Chicken既酱非常之澎湃 足以包裹住每条意粉 调味黎讲都好好 香浓有层次又creamy 有轻微既辣度减低腻既感觉鸡肉亦完全唔干柴 仲几juicy◦ Chicken Tikka Naanza另一款创意满满既naan+pizza变左naanza hahahahaToppings放左满满既chicken tikka同蔬菜 芝士同香料酱都好慷慨 一拎非常重.ᐟ‪‪‬用naan作为pizza base 口感比平时食烟靭啲同pizza边会松软啲 几有趣◦ Keema Pav仲有叫左款我心爱既印度小食⸝⸝‪⸝♡Keema Pav简单介绍即系羊肉碎咖喱加牛油餐包香港唔算多餐厅有提供 之前都系喺高级啲既印度餐厅食到今次试到较地道既风味 咖喱好浓郁 羊肉香味突出 牛油餐包都好有空气感✿
耐无食印度菜 今次揾左呢一间试 但就唔系为左传统印度野
而系为左佢既印式fusion菜来冲击我味蕾.ᐟ‪‪‬

◦ Butter Chicken Spaghetti
一见到呢道菜就决定要order ദ്ദി ˃ ᵕ ˂ )
鸡肉亦完全唔干柴 仲几juicy

◦ Chicken Tikka Naanza