2023-08-06
🍜🍢🍤浓汤拉面x串烧串扬▫️假日午市套餐$138,包括一品x3,面食x1,串物x2,饮品x1▫️+$48可追加2串串物 ▫️有加一服务费✨一品x3 🫛(固定款式)☑️鸡肝多士多士烘得好脆,配左鸡肝酱,个酱嘅味好特别,但未必人人喜欢,尤其系唔食内脏嘅。☑️枝豆春卷好特别,虽然成日食枝豆,但都系第一次见呢个菜式,外皮香脆,每条入面都有几粒枝豆,仲配上左枝豆酱,枝豆味香浓。☑️麦粒味噌青瓜青瓜爽口,上面嘅麦味噌粒味噌味超浓郁,我觉得好好味🤤✨面食🍜☑️虎虾浓汤面 +$50呢个系招牌,加钱都要试下,汤底的确好浓稠,有淡淡的蕃茄香及虾香。面条是幼拉面,但都弹牙挂汤。最抵赞系只虎虾,好大只,炸完出面再加左大量樱花虾再炸,脆口得黎虾味好浓。🆗明太子捞面呢个系明太子控之选,有大量嘅明太子,仲有一只流心蛋,一d葱花、紫菜丝、芝士粉等,味道吾错,但个汁略嫌太稀,好水,似汤面,如果杰d会好d。✨串烧🍢☑️白烧活鳝+$8外皮都脆,但要小心细骨。☑️葡提鸭卷一串有3粒,几好味,又新潮,提子酸酸甜甜又juicy,估唔到同鸭肉又几夹。🆗塩烧手羽中+$2有2只,外皮都脆,主要食到盐味,冇咩特别。✨串扬🍤(每款外皮都炸得好香脆😋)🆗芝心
浓汤拉面x串烧串扬
▫️+$48可追加2串串物
▫️有加一服务费
✨一品x3 🫛(固定款式)
☑️鸡肝多士
☑️枝豆春卷
☑️麦粒味噌青瓜
青瓜爽口,上面嘅麦味噌粒味噌味超浓郁,我觉得好好味🤤
一品
✨面食🍜
☑️虎虾浓汤面 +$50
虎虾浓汤面
🆗明太子捞面
明太子捞面
☑️白烧活鳝+$8
外皮都脆,但要小心细骨。
☑️葡提鸭卷
🆗塩烧手羽中+$2
有2只,外皮都脆,主要食到盐味,冇咩特别。
串烧
✨串扬🍤(每款外皮都炸得好香脆😋)
🆗芝心茄子
一咬开外皮,见到大量芝士,但想食茄子嘅就感到有d可惜,因为茄子肉较少同吾太juicy,但芝士味真系好浓,芝士控不要错过。
☑️蟹肉牡蛎+$2
呢个好食,炸脆左嘅牡蛎外脆内滑,上面更有大量蟹肉丝,蛋黄酱及葱花,口感味亲都好丰富,必试!
☑️玉子鳗鱼
玉子大份过鳗鱼,系甜甜地嘅玉子烧加鳗鱼摆埋一齐加粉浆炸,都几夹。
串扬
✨饮品🥃
☑️乌龙茶 / 麦茶
两杯都唔使加钱,冻上,有几粒冰,味道正常。