2023-03-19 114 浏览
今晚同朋友happy hour完就睇下附近有咩食,中意食沾面拉面嘅我咁近当然试三田制面所💙去到啱啱排第一,可能人手唔够入面有位但门口都系要排队,不过都唔系排左好耐🫠我哋嗌咗个二人餐⋯⋯🥢先嚟个浓香豚骨鱼介沾面🍜面条较粗但煮得啱啱好,QQ嘅口感挂浓汤简直正👍🏻🥢我朋友个特制拉面都唔错,面条弹牙,加埋啱啱煮好嘅叉烧、蛋同葱花,味道好正,一啖就够满足!🥢炸蚝同金奖炸鸡都好好食,炸蚝外脆内嫩,炸粉唔会厚,啱啱好👍🏻炸鸡皮脆肉嫩,味道香酥。炸紫薯薯饼就更加特别啦,炸得松脆,薯味香甜,非常好味!🥢小食有枝豆同冷奴(冻豆腐)总括嚟讲,二人餐两个女仔食份量食到好饱,抵食👍🏻呢间拉面店嘅浓汤沾面好好食环境都舒适
我哋嗌咗个二人餐⋯⋯

🥢小食有枝豆同冷奴(冻豆腐)

2023-02-28