2019-03-27
.📍龙凤店🐷bookmark左呢间好耐,终于有机会试下🤤🤤果然冇失望,好正!要打尖打左食评先😂🐷系蛋控,乜蛋都钟意,呢间仲要咁特别,啱晒打卡,开头以为会唔够饱,食完超饱—————————————————————❣️鳗鱼蛋治($40)🐷钟意佢嘅滑蛋,入口即融嘅感觉,同鳗鱼超夹,鳗鱼汁好好食,觉得好幸福~不过食𠮶阵要小心d,始终鱼有小小骨.❣️鹅肝蛋治($68)🐷唔好鹅肝的,就觉得好好口感,唔会话太heavy.❣️玫瑰奶茶-小甜 ($25)玫瑰味好浓,🐷见有好多TWININGS罐,应该系用左TW茶叶,所以偏贵。不过下次未必加钱试喇~—————————————————————不专业评分👅好味指数:5/5💰性价比:4/5👍🏻推荐:5/5—————————————————————🏡地址:龙凤店 (元朗)元朗水车馆街66号锦荣大厦地下3B号舖—————————————————————#chuchu食在元朗#chuchu食蛋#香港美食 #hkfood #852food #香港好去处 #hkfoodie #hkfoodinstagram #食好西 #美食推荐 #好食 #tasty #chinesedish
📍龙凤店
—————————————————————
❣️鳗鱼蛋治($40)
❣️鹅肝蛋治($68)
🐷唔好鹅肝的,就觉得好好口感,唔会话太heavy
❣️玫瑰奶茶-小甜 ($25)
不专业评分
👅好味指数:5/5
💰性价比:4/5
👍🏻推荐:5/5
—————————————————————
🏡地址:龙凤店 (元朗)
元朗水车馆街66号锦荣大厦地下3B号舖
#chuchu食在元朗
#chuchu食蛋
#香港美食 #hkfood #852food #香港好去处 #hkfoodie #hkfoodinstagram #食好西 #美食推荐 #好食 #tasty #chinesedish #元朗美食 #蛋控 #饮品 #follow #like