2023-12-17
呢间店简直系元朗名物!第一次听呢个舖头名嘅时候,以为佢系啲传统老店🤣一试不得了!超前卫嘅蛋治!平时啲三文治系面包包住啲蛋,佢系啲蛋包住块包🤣成个蛋包饭咁!佢应该改名做蛋包治!蛋仲要又滑又香,不得了咁好食!🤤佢嘅奶茶都系一等一出名,选择超多,仲要真系每一款嘅香味都好出,滑到不得了!值得一款款试吓,好多人都会特登黎买奶茶☺️✨鳗鱼蛋治 $42 + 烟熏芝士 $5 👍🏻👍🏻👍🏻呢个真系必试!夹到不得了,爆馅滑蛋加埋鳗鱼嘅油脂香,一定要试!🤩厚切鳗鱼蛋治都系推荐嘅!鳗鱼比较厚身,口感会再丰富啲,比较绵密!鳗鱼味道更出😋不过我对鳗鱼冇咩追求🤣横掂都系夹系中间,我都系食返普通嘅就得✨蟹膏蛋治 $58👍🏻👍🏻👍🏻钟意食蟹膏嘅朋友一定唔可以错过!呢个都系大推!不过我觉得好似有肉开心啲🤣所以如果系同人share嘅话,我就会叫埋呢一个!😚✨伯爵奶茶 $27 👍🏻👍🏻👍🏻真系超香伯爵味,奶茶超滑!🤤系真系会饮完一啖然后将佢,喺个口度停留一阵,细微下佢嘅茶香。同埋佢真系滑到你唔舍得吞咗佢🤣✨Secret Garden奶茶 $30 👍🏻👍🏻其实佢样样野都几好食,样样野都几好饮🤣大家望住个Menu拣自己钟意嘅就得!
✨鳗鱼蛋治 $42 + 烟熏芝士 $5 👍🏻👍🏻👍🏻
✨蟹膏蛋治 $58👍🏻👍🏻👍🏻
✨伯爵奶茶 $27 👍🏻👍🏻👍🏻
✨Secret Garden奶茶 $30 👍🏻👍🏻
其实佢样样野都几好食,样样野都几好饮🤣大家望住个Menu拣自己钟意嘅就得!店员仲有好好人咁推荐俾我饮咩,如果你谂唔到可以不妨问吓☺️虽然舖头细细间,但系就系一间好有人情味,好有人烟气息嘅街坊小店。值得大家入嚟试吓!!!