2024-12-06
2063 浏览
知道呢间炸鸡好耐,但系总系扚起唔到心肝去试,今日同个朋友讲起,就真系去试吓!12:00到达,啱啱有一台吉枱,坐低冇耐就已经大排长龙,真系厉害!仲要佢喺一楼,系楼上铺,唔系地舖,所以所有人客都系熟客,全部都系慕名而来!可见佢嘅号召力几劲!另外环境方面,其实系一般茶餐厅格局,而且佢啲嘢食种类好多,上至烧味,铁板烧,叉烧饭,海南鸡饭,焗饭,你讲得出嘅佢都有!不过一场嚟到梗系食烧鸡!而且差唔多台台都有,你就知佢几出名啦!烧鸡可以配薯条、意粉、沙律同饭!我就拣过最轻擎嘅薯条,今次加埋罗宋汤同冻饮!埋单$102!各返只鸡先,睇落佢平平无奇,只系一直大字!结果咬落去,啲肉汁挤晒出嚟!唔怪之得咁多人钟意食!而且份量真系好多,食极都未食得完!而且啲鸡都好滑!又有啲咸香!真系好享受!其他汤同埋薯条就一般般!不过最紧要只鸡好食!正!