2022-05-16
火の神地址: 旺角通菜街22号达明大厦地舖好怀念日本旅行嘅时光☺️ 呢间简单主打独立风格嘅洋食屋小店🪵装修到几有日本复古味道🇯🇵都几写意㗎~P.S 餐厅价钱实惠,仲全日免加一服务费添~芝士卡斯特罗饭 🐷🐮148估唔到真系同餐牌介绍一样"惊你食唔饱餐" 份量🤣,5成熟浓郁牛肉加上吉列猪扒再配上芝士&流心鸡蛋,然后淋上超邪恶嘅浓浓日式咖哩汁😈,甜甜地完美咁满足猪牛爱好者😚。烧牛排丼 🐮 $98估唔到唔洗$100就可以食到厨师推介🤩!牛肉卖相烧到5成熟好诱人,牛味浓郁而且都煮得几软嫩😍,再配上餐厅自定制烧汁,甜甜地好岩送饭😋。章鱼烧 🐙🍡$32章鱼烧外皮薄薄的煎到外皮酥脆,一啖咬落去面糊口感软嫩🥳,系我钟意嘅软软口感,再加上里面包住啲Q弹章鱼🤪,几有嚼口,而且酱汁又好惹味,不错😎。Hata波子汽水 🥤$12原味波子汽水系童年时既味道😚 #nicefoodie旺角
地址: 旺角通菜街22号达明大厦地舖
芝士卡斯特罗饭 🐷🐮148