2021-12-21
今晚同朋友上了这里食点心!平时返工食得匆忙,想座下叹下都好赶急,放工当然要叹一下!这里有鸡煲,火锅,点心,同埋个自助熟食区,又可以任饮汽水啤酒,真心一个价钱绝对超抵!有齐所有想食嘅选择!地方都算阔落,今晚就系中间位置,一出去就系熟食区,同埋火锅配配料专区,十分方便!先落单上个麻辣鸡煲,鸡件非常入味之余肉质嫩滑,喜欢食鸡煲真系唔错!而熟食区有唔同嘅选择,有鸡翼、咖喱鱼蛋、炸薯条等,还有这个辣蟹,超入味,带点辣十分刺激惹味!而重点嘅点心就有必吃嘅常满虾饺皇,烟韧弹牙嘅皮包住大大只虾,十分足料!还有鲜虾烧卖皇一样都系大大只虾夹埋弹牙嘅猪肉一齐,入口口感够晒爽弹!除此之外还有不同款式嘅点心任点任食,虽然款式同平时酒楼款式比唔算多,但系大路口味一定有,牛肉味浓同弹牙嘅鲜竹牛肉球、皮薄嘅招牌小笼包内里都充满肉汁,我就样样都有点,因为落单可以按件数,好味就再追加!而火锅就系加煲内加汤,再追加肥牛,而一般嘅菜同丸丸都系出面自取十分方便!最后取埋甜品桂花糕、芒果布甸、雪糕,真系十分满足!
先落单上个麻辣 鸡煲,鸡件非常入味之余肉质嫩滑,喜欢食鸡煲真系唔错! 而熟食区有唔同嘅选择,有鸡翼、咖喱鱼蛋、炸薯条等,还有这个辣蟹,超入味,带点辣十分刺激惹味!
而重点嘅点心就有必吃嘅常满虾饺皇,烟韧弹牙嘅皮包住大大只虾,十分足料! 还有鲜虾烧卖皇一样都系大大只虾夹埋弹牙嘅猪肉一齐,入口口感够晒爽弹! 除此之外还有不同款式嘅点心任点任食,虽然款式同平时 酒楼款式比唔算多,但系大路口味一定有,牛肉味浓同弹牙嘅鲜竹牛肉球、 皮薄嘅招牌小笼包内里都充满肉汁, 我就样样都有点,因为落单可以按件数,好味就再追加!
最后取埋甜品桂花糕、芒果布甸、雪糕,真系十分满足!