2024-12-09 144 浏览
今晚有几个朋友为我庆祝生日🥰🎂💖走嚟黄埔拣间打边炉既契爷鲜入围煮庆祝!先嚟个浓厚鸡煲花胶汤,啖啖花胶之余,半只鸡份量刚够四人当头盘,唔使饿住拣野食,饮埋个充满胶原蛋白既汤后,侍应会再加汤底正式打边炉😍😍😍打边炉当然要肥牛,本地手切既都有澳洲M5般既油脂分布,入口即溶冇得输!👍🏻再嚟个名称有点浮夸既冲绳活水饲豚梅花卷😂,肉质鲜嫩,口感一流,火锅必食选择!还有叫了份食落鲜甜既台山桶蚝🦪,海鲜迷必选!跟住食弹牙既手打芝士鲜牛丸,配招牌六宝丸拼盘,牛丸一咬就爆酱浓香芝士无得输🧆最后系鲜味肥鹅肠,口感爽脆,朋友钟意配辣椒食,吾腥又惹味😻一边食当然要一边解渴,我地全部都点了巨大手打香水柠檬茶🧋,呢杯柠茶有饮品专卖店既水准,系打边炉解腻清爽嘅绝配👍🏻👍🏻👍🏻今次呢间契爷鲜入围煮,属火锅界既天花板,打边炉必试!

还有叫了份食落鲜甜既台山桶蚝🦪,海鲜迷必选!

最后系鲜味肥鹅肠,口感爽脆,朋友钟意配辣椒食,吾腥又惹味😻

今次呢间契爷鲜入围煮,属火锅界既天花板,打边炉必试!
  • 花胶鸡煲