2024-11-18
⭐️明太子煎蛋卷🥚 $88蛋卷热辣辣出晒烟,口感软熟。一切开d明太子漂晒出黎,味道咸香。⭐️肉厚活3年帆立贝 $148上枱时d火仲烧紧🔥紧系即刻打卡! 帆立贝呈刺身状态,捞匀牛油后就食得,肉质嫩滑爽甜,虽然少少贵但好食。⭐️盐烧牛舌👅 $78牛舌几厚肉,肉质软嫩爽弹带嚼劲,净系用盐调味都够晒。配埋爽脆椰菜,解一解腻。⭐️炭火烧拼盘6串 $180✿自家制免治鸡肉串 ✿鸡心 ✿鸡颈肉 ✿鸡肾 ✿青椒仔 ✿鸡翼用炭火烧既串烧特别香,多左阵烟熏味。免治鸡肉串口感软滑,点埋生鸡蛋口感更绵密;鸡心鸡肾烧得岩岩好;鸡翼外皮香脆,肉质嫩滑有汁。⭐️海胆汁烧蚝🦪 $118蚝几大只,肉质饱满。外层口感焦脆,咬落软滑爆汁,海胆汁味道香浓惹味。⭐️酱油烧饭团🍙 $48饭团外层烧到焦脆,咬落脆卜卜完全系食紧饭焦咁,一咬果下会觉得硬身,但同内里软熟既饭融埋之后口感岩岩好。⭐️特上刺身盛拼盘7点盛🍣 $680✿大拖罗 ✿牡丹虾 ✿伊助木 ✿深海池鱼 ✿赤贝 ✿间八 ✿真鲷刺身每款2片,主要系白身鱼,食落几新鲜。大拖罗厚切,肉质肥美富油脂感,一件都够晒满足;真鲷肉质柔韧,味道淡得黎带甘甜;赤贝肉口感柔滑,裙边爽脆。⭐️自家制鸡蛋布甸
⭐️明太子煎蛋卷🥚 $88
⭐️海胆汁烧蚝🦪 $118
⭐️酱油烧饭团🍙 $48
⭐️特上刺身盛拼盘7点盛🍣 $680
⭐️自家制鸡蛋布甸🍮 $38
几饱都一定要叫呢个布甸。布甸蛋味几香,口感软滑,焦糖味道较浓,甘甜香醇,但食完都唔会腻。
⭐️Mojito🍸 $68
⭐️High ball🥃 $68
两款饮品味道唔错,正常发挥,对🐻黎讲酒感低。
💬店员服务几好几贴心。