2020-02-16 741 浏览
先讲环境,空间比起别天神宽敞好多,而且位置数量亦都较多,欢迎各位同学成群结队去食, 即使系坐吧枱位都感受到宽敞嘅感觉,而且凳下面有位置畀你放袋,安排贴心佢而家有大学生买一送一优惠,绝对值得惩罚, 然后嗌多咗一个章鱼烧先讲拉面, 相比起别天神我觉得佢嘅汤底系冇咁浓,但系有一种清甜嘅感觉, 而我觉得饮落去系比别天神浓浓嘅感觉舒服好多,面嘅份量亦都系好足够,一碗其实已经可以够饱,而汤底加咗蒜蓉之后味道系浓好多,适合钟意重口味嘅各位同学价钱:75蚊章鱼烧方面,由于系即叫即制,所以系热辣辣,而外皮亦都系脆卜卜,一个章鱼烧入面大概有两个章鱼粒,而加酱令到章鱼烧丰富咗口感,所以我认为章鱼烧系绝对值得推荐价钱 :35蚊唯一批评就系拉面唔包温泉蛋,要加十蚊,感觉上温泉蛋嘅味道同口感冇别天神咁好, 性价比会比别天神低少少要注意嘅系间拉面舖只系接受现金所以就要带定足够嘅现金去食,而别天神可以接受几个付款方式,包括支付宝,八达通,信用卡等等较为方便

价钱:75蚊

价钱 :35蚊

2020-01-16
等候时间
60 分钟 (堂食)
  • 豚骨拉面