2018-04-12 121 浏览
店铺较细,空间唔多,晚上黎到系爆场😂睇黎呢度都多熟客价钱唔算特别多,份量亦还好,但质素真系高☺️👍🏻怪不得有甘多回头客奶油虾唔知算5算系fusion菜,奶油非常浓郁,唔会太腻👍🏻虾就几大只,亦够鲜,只系欠缺少许弹性。但处理虾处理得十分用心,挑起虾肠相信唔多餐厅会甘做,加不小分👍🏻👍🏻葱炸大肠外脆内软,完胜我食过既大牌档!掂上酸酸都既酱可有助解下腻☺️溏心蛋唔错哟,个黄有d花雕味,好开胃。重点系够冰!柚子汁冰菜份量几多,柚子汁够开胃。冰菜新鲜,又大棵麻辣拌面呢辣系坚麻!但好正!个面条系好似刀削面甘,唔太淋够弹牙葱抓饼呢个好推荐!有3-4层,煎得够脆口!葱味适当,唔太强!掂奶油虾d汁一流!薄荷柠檬梳打薄荷味冇咩,但几解腻椰子雪糕,水蜜桃雪葩椰子味超重,又够实正!雪葩食薄冇甘腻,水蜜桃味超香。2款既味道都唔会人工,好天然!
店铺较细,空间唔多,晚上黎到系爆场😂睇黎呢度都多熟客

奶油虾

葱炸大肠

溏心蛋
唔错哟,个黄有d花雕味,好开胃。重点系够冰!

柚子汁冰菜
份量几多,柚子汁够开胃。冰菜新鲜,又大棵

麻辣拌面
呢辣系坚麻!但好正!个面条系好似刀削面甘,唔太淋够弹牙

葱抓饼

薄荷柠檬梳打
薄荷味冇咩,但几解腻

椰子雪糕,水蜜桃雪葩