2024-11-03 433 浏览
好耐冇同老友去老地方食点心啦,开心!我哋最中意嚟呢度食点心,因为好咪之余,啲造型点心又可爱 ,岩晒我地呢啲有童心嘅成人鲍鱼饺:好大只嘅鲍鱼啊!鲍鱼非常弹牙,配埋馅料满满嘅饺子一齐食,非常鲜美多汁,口感同味道都非常正!烧卖:呢度嘅烧卖放咗虾仔同蟹子,食落去非常香甜,而且仲好有鲜味,每一口都充满浓郁嘅香气,真系太爽啦!百花酿鱼肚:鱼肚鲜嫩多汁,同鲜甜嘅百花一齐食,味道更加鲜美。富有海鲜嘅香气,食落每一口都口水直流,好惹味啦!咸水角:咸水角嘅外形真系好得意,唔止外皮酥脆,入面嘅馅料更系非常饱满,仲有浓郁嘅油香扑鼻而嚟,正!山竹球:我第一次食到如此特别嘅山竹球,仲系流心嘅,趁热食更加香!而且外皮仲好脆,食落去非常爽口!满意!
好耐冇同老友去老地方食点心啦,开心!

满意!

2024-10-30