2010-10-17
差不多八点先到, 门口仲系好多人!!我们一行三人, 等位时问店员大概要几耐, 结果系要等30几张台!!!搞到我们以为冇机会得食沙律吧!(我们黎呢度就系为沙律吧以来!!)好彩差不多8半时, 有3个位吧台, 店员问我们肯唔肯坐?佢话我们再等的话,肯定冇沙律吧食, 于是我们即刻应承!!入到去lala声叫野食, 我们担心冇沙律食, 所以好快就决定食咩!!沙律:选择不多, 只有8款, 都系基本食物, 粟米粒, 生菜, 著蓉, jelly, 蕃茄, 吞拿鱼, 菠萝, 桃!!仲有千岛酱和沙律汁!沙律整体都几好味, 我们最主要都系想玩下自助夹沙律呢个过程!!餐汤: 几够味! 唔会太酸! 不过我唔小心跌左旧JELLY, 所以碗汤变左jelly罗宋汤!!!味道都....ok既!!鱿鱼本菇意大利烩饭: 好味!!! 意大利饭唔会话煮到好淋, 食完又唔溜!!日式杂菌带子意粉: 好姜汁味, 跟住就食唔出任何味道, 我们觉得麻麻地!下次可以不再尝试!!